PEGGY

PEGGY

Cu blocul de prize fiabil și dispozitivul de prindere stabil, dispuneți acum de o sursă flexibilă de alimentare oriunde și oricând doriți.

Pur și simplu prindeți și porniți

Blocul de prize inteligent PEGGY de la BACHMANN promite o nouă flexibilitate și libertate pentru bancurile de lucru, garaje și încăperi dedicate activităților de hobby. Puteți conta pe PEGGY în orice moment, ori de câte ori aveți nevoie de acces la o sursă de curent, indiferent de poziția dispozitivelor de alimentare.

Mulțumită dispozitivului ei de prindere, priza multiplă fiabilă poate fi aplicată fără niciun fel de scule la marginea mesei, pe blatul de lucru, ajutorul de montaj, bancul de lucru, scară sau blatul de ușă - adică exact acolo unde tocmai aveți nevoie de ea. Schimbați bancul de lucru

Luați-vă priza PEGGY și fixați-o în noua dumneavoastră zonă de lucru.

Lungimea cablului de 3 metri vă garantează spațiu suficient pentru toate lucrările dumneavoastră. Protecția la contact sporită, construcția robustă precum și suportul stabil al dispozitivului de prindere fac din priza PEGGY un ajutor de lucru indispensabil și universal.

icon

Pentru gospodării & încăperi hobby

icon

Diverse scenarii de aplicare

icon

Protecție la contact sporită

icon

Carcasă robustă și suport stabil

Date tehnice

Dimensiuni

164,4x132,4 mm

Icon_Colour_Weiss
alb
Priză cu contact de protecție

Descărcări

PEGGY

PEGGY

Numărul prizelor SCHUKO
Inserție centrală răsucită în unghi
Dimensiuni
500.000
Numărul prizelor SCHUKO 3
Inserție centrală răsucită în unghi 45°
Dimensiuni 165 x 130 x 80 mm
Arată mai mult

Doriți consiliere?

Aveți întrebări sau doriți să primiți o ofertă? Vă ajutăm cu plăcere mai departe. Introduceți pur și simplu codul poștal și găsiți persoana de contact pentru regiunea dvs.

Întrebări despre produsul dorit

Buletin informativ BACHMANN

Doriți să fiți întotdeauna bine informat(ă)? Înregistrați-vă la buletinul nostru informativ! Vă vom ține periodic la curent cu noutățile în materie de produse, vă vom trimite invitații la evenimente și multe altele.

Professional

Aflați mai multe
Professional

Infrastructură IT

Aflați mai multe
Infrastructură IT

Next generation office

Aflați mai multe
Next generation office