Module custom

Module custom

Modulele custom sunt componentele centrale pentru conexiunile video, audio și de rețea, care facilitează instalarea simplă și flexibilă.

La fel de multe variante precum cerințele dumneavoastra

Cu modulele ce pot fi înlocuite simplu, puteți îndeplini rapid și facil toate cerințele individuale referitoare la conexiunile de date, video și audio, indiferent dacă este vorba despre spațiul de birouri sau despre instalații montate în stelaje sau instalații electrice.

Această flexibilitate este oferită acum de BACHMANN și pentru instalarea în panouri de 19". Modulele custom unitare permit o configurare optimă pentru orice cerință în materie de tehnologie media și conexiuni de rețea. Racordurile tip mufă/mufă sau borne cu șurub asigură și în acest caz o instalare deosebit de facilă.

Modulele custom Bachmann vă oferă și o completare excelentă în domeniul instalațiilor electrice. Numărul redus de componente face ca modulele custom să fie compatibile cu gamele de comutatoare uzuale ale producătorilor de renume. Datorită montării și demontării facile, toate instalațiile pot fi adaptate rapid la noi cerințe sau la ultimul stadiu al tehnicii.

icon

Posibilități de echipare individuală

icon

Siguranță viitoare prin module ce pot fi înlocuite

icon

Instalare simplă și flexibilă

Module custom

Listă funcțională
940.083

Listă funcțională Partea frontală: RJ45 (fixare Keystone)
Partea posterioară: RJ45 (fixare Keystone)
Ecranat
Arată mai mult

Accesorii adecvate

Găsiți mai multe informații despre accesorii în catalogul general.

Doriți consiliere?

Aveți întrebări sau doriți să primiți o ofertă? Vă ajutăm cu plăcere mai departe. Introduceți pur și simplu codul poștal și găsiți persoana de contact pentru regiunea dvs.

Întrebări despre produsul dorit

Buletin informativ BACHMANN

Doriți să fiți întotdeauna bine informat(ă)? Înregistrați-vă la buletinul nostru informativ! Vă vom ține periodic la curent cu noutățile în materie de produse, vă vom trimite invitații la evenimente și multe altele.

Professional

Aflați mai multe
Professional

Infrastructură IT

Aflați mai multe
Infrastructură IT

Next generation office

Aflați mai multe
Next generation office